Dirty Channels u Petom kupeu

Dirty Channels

U Peti kupe dolazi poznati talijanski duo iz Milana Dirty Channels poznat po svojim hitovima “Catch Me” i “Watchin’ Out” kao i po izdanjima na etiketama Classic Music Company, Razor N Tape, Glasgow Underground, Athens Of The North i mnogim drugim. ‘Watchin Out’ je tako završio na prestižnoj Defected Most Rated kompilaciji a “Catch Me” na Glitterbox Where Love Lives kompilaciji. Njihov nedavni hit single “Let Love In” s Debbie Jacobs na Big Love etiketi osvojio je plesne podije diljem svijeta, a osim brojnih festivala u Italiji na kojima su nastupali ovog ljeta, ističe se i Defected Croatia na kojem ove godine imaju čak četiri nastupa. Remiksirali su Nice7, MK ih je uvrstio u svoju Defected In The House kompilaciju, njihovu glazbu vrte Gilles Peterson, Jeremy Underground, Kerri Chandler i mnogi drugi, a sami su suvlasnici etikete Take It Easy putem koje rade mjesečne partyje u Milanu na koje dolaze brojne internacionalne zvijezde.

Uz glavne goste tu je i HrwoE, ime kojemu se iznova vraćamo s povjerenjem, a kako i ne bismo kad se radi o jednom od najboljih house i disco DJ-eva u Zagrebu i Hrvatskoj.

Kao i uvijek, Elena Mikac i Tom Bug, vaši privrženi domaćini, tu su da upotpune ovaj odličan lineup koji će generirati vrhunski house i disco tulum na jesenskom otvorenju Petog Kupea i početku duge Dobar House sezone.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X