DJ Antal u Petom kupeu

DJ Antal u Petom kupeu

Malo je ozbiljnijih DJ-a i poznavatelja glazbe od nizozemskog majstora Antala koji u svoje nastupe unosi nemjerljivu količinu energije. Oni koji se još nisu u to uvjerili, imaju jedinstvenu priliku ove subote, 10. prosinca u zagrebačkom Petom Kupeu.

Bilo bi uzaludno pokušavati sažeti Antalov glazbeni svijet u house ili techno. Toliko je duboko u glazbi da nikad ne znate što ćete dobiti: jednako mu je udobno svirati house pod utjecajem Chicaga i Detroita kao i rijedak afro funk, forgotten disco i još mnogo toga. Svi u industriji tvrde da su glazbom opsjednuti od mladosti, ali rijetki su to doveli tako daleko kao on.

Od 1996. svira po svim kontinentima, a uz to vodi Rush Hour, cijenjenu diskografsku kuću, kao i omiljenu trgovinu ploča prikupljenih na brojnim putovanjima. Osim što izdaje najuzbudljiviju novu glazbu, ova etiketa poznata je po reizdanjima zaboravljenih starih klasika kojima educira čitave nove generacije.

Unatoč posebnom talentu za prenošenje dobrih vibracija, Antal se za pojedini nastup priprema i do šest sati. Ovaj velikan elektroničke glazbe čest je gost Dekmantel festivala u Tisnom, a u subotu prvi put dolazi u Zagreb. U Petom kupeu će mu se pridružiti iskusni Pepi Jogarde te Iva Starkova koja se nakon duljeg vremena vraća za DJ pult.

Ulaznice su dostupne putem poveznice: www.entrio.hr/event/peti-kupe-x-antal-rush-hour-nl-12663

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X