Premijera predstave ‘Najnormalniji od svih dana’ na Sceni Ribnjak

“Najnormalniji od svih dana”

Premijerna izvedbe predstave “Najnormalniji od svih dana” autora i izvođača Roka Nakića održat će se na Sceni Ribnjak u petak 9. prosinca u 19.30h.

“Najnormalniji od svih dana” neverbalna je monokomedija s elementima stand-upa. Predstava prati jedan dan neimenovanog protagonista koji pokušava zadržati prisebnost u vrtlogu obveza, ali koji se pod pritiskom lomi te polako ali sigurno gubi svaki dodir sa stvarnim svijetom.

Ulaznice su dio inicijative ‘Umjetnost dostupna svima’ prema kojoj gledatelji/ce samostalno određuju cijenu ulaznice nakon odgledane predstave.

Najnormalniji od svih dana je diplomska predstava Roka Nakića nastala na magisteriju kazališnog odjeka Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku (mentori: Jasmin Novljaković i Alen Čelić).

Roko Nakić je izvedbeni umjetnik koji živi i djeluje u Zagrebu. Magistrirao 2022. godine na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku smjer neverbalni teatar. Dugogodišnji je kreativni koordinator udruge Trećeprostor. U svom radu kroz različite izvedbene discipline istražuje fizičke i imaginarne koordinate unutar kojih je smještena suvremena individua. Sudjelovao je u brojnim domaćim i međunarodnim izvedbenim festivalima (London, Casablanca, New York).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X