Djeca! u Petom kupeu

Djeca!

Pokvareni garažni rock bend Djeca! čine dva divlja buraza koji se hrane bukom i vibracijama. Osovinu njihovog zvuka čine neukrotivi bas i bubanj koji su stopljeni s ambijentalnim, mračnim i distorziranim synthevima te napadnim i melodičnim vokalima, a zajedno pružaju nezaboravno izvantjelesno iskustvo. Od mladih dana zvučnim eksplozijama ispituju nosivost zidova novozagrebačkih garaža koje su bile plodno tlo za sazrijevanje njihovog zvuka.

Svojim bahatim glazbenim izričajem masiraju unutarnje organe te oslobađaju dječji duh publike. Inspirirani slobodom uma stvaraju glazbu koja svoj puni potencijal ostvaruje na live svirkama. Vjeruju u moć glazbe i energije koja nastaje među ljudima.

Opasni dvojac stiže u četvrtak, 2. studenog u Peti Kupe uz poruku: “Na svojim koncertima očekujemo obožavatelje prljave i bahate glazbe, nepredvidljivosti i spontanosti”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X