Embassy 516 i Neon Iglu u Dva osam

Embassy 516 i Neon Iglu u Dva osam

Embassy 516 16. studenog vraća se pred zagrebačku publiku. Bit će to prvi koncert u sklopu promocije trećeg studijskog albuma “Trans.” koji izlazi u istome tjednu za Geenger Records.

Službeni singl i lyric video “Darkslide” već je dostupan na YouTube kanalu i ostalim digitalnim platformama. Vinilno izdanje s ukupno 10 pjesama zaokruženo je kroz dinamični shoegaze / dreampop / post-metal zvuk na koji je band naviknuo slušatelje na prethodnim albumima “Surveillance of the Environment” (2012.) i “Correlation” (2018.). Novi album su snimili Ivica Glunčić, Tomislav Kličan i Žarko Dragojević, a na koncertnom dijelu će im se pridružiti Maro Zajec.

Audiovizualni kolektiv je također nastavio uspješnu suradnju s Igorom Juriljem, poznatijem kao Yellow Yuri, koji je ilustrirao naslovnicu i pobrinuo se za vizualni dizajn kao i na prethodna dva albuma, čime je nakon desetljeća zaokružena planirana konceptualna trilogija. Album je također dijelom ostvaren kroz godišnji program udruge Audiovizualni centar Dubrovnik uz potporu Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i županije Dubrovačko-neretvanske.

Neon Iglu je post-rock kvartet iz Varaždina. Zajednička ljubav prema glazbi spojila je u jesen 2019. godine Igora Maleša (gitara), Luku Kekeza (bubnjevi), Sinišu Sovića (gitara) i Sinišu Kolarića (bas, glas) koji su odmah prionuli radu na svom glazbenom izričaju i komponiranju. 2020. godine u suradnji sa snimateljem i producentom Marinom Kerešom snimaju izuzetno hvaljen album “Stranput”, koji je pod okriljem Geenger Recordsa svjetlo dana ugledao u svibnju 2022. godine.

Cijena ulaznice:
– 8,00 € u pretprodaji
– 10,00 € na ulazu u klub
– 6,00 € za studente, uz predočenje X-ice, na ulazu u klub
Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X