Föllakzoid u Močvari

Follakzoid

Kreativnost ne poznaje granice. Evolucija iz gitarističke psihodelije u elektronski eskapizam nešto je što Föllakzoid rade svakim novim izdanjem i svakom novom turnejom. Brzo su za sobom ostavili isključivo rifovlje koje polako i sigurno nadograđuju vlastitim soničnim istragama. Iz dalekog Čilea, dolazi nam mutirajuća skupina koja se jednako dobro snalazi u istrazi trance misticizma koliko i kraut rocka. Datum održavanja koncerta je samo Valentinovo, odnosno srijeda, 14. veljače u Močvari.

Kroz razvoj svijesti glavnog i odgovornog u bendu Dominga, Föllakzoid se polako i sigurno razvija u unikatnu klupsku priču koja vješto redefinira žanrove u svojoj dugačkoj karijeri koja kreće sad već davne 2007. Pod utjecajem naslijeđa antičke mjuze Anda i suvremenih tehnologija, nastaju njihovi prvi albumi, od kojih njihov rad prepoznaje i izdaje epohalna izdavačka kuća Sacred Bones.
Turneje i lajvovi su slijedili svaki novi LP, a istraga se nastavlja i nastavlja. Začudni zvuci repetitivnosti rifa spajaju se s plesnom ritam sekcijom, a nekada se čini da struktura niti ne postoji iako se vrlo brzo pretvori u novi zvuk, koji vas tjera na istovremeno razmišljanje i gibanje.Njihova je reputacija rasla polako i sigurno. Fragmentirana gitara ih nikad nije zanimala u tom klasičnom smislu. Njihova je karijera nadogradnja samih sebe. Pjesme imaju tonalne promjene koje nadilaze vrijeme i mjesto i nisu za svačije uši. Jer ples nije istovjetan s rock glazbom, a mogao bi biti.

Njihova istraga često završi u akordima koji su već odsvirani, ali su ovoga puta sakriveni između raznih pedala i buke. Sve pa i još više od toga, Föllakzoid vješto manevrira kroz svoja sonična prebiranja. Njihova je glazba istovremeno i izazov i užitak, zato nam je iznimno zabavno imati ovakav bend za dan zaljubljenih. Stoga, pridružite nam se u plesnoj drugosti gostiju koji se ne libe eskperimentirati.

Upad u pretprodaji: 15 €
Upad na dan događanja: 20 €

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X