Urban&4 uz gudački orkestar u Varaždinu

Urban & 4 u Pogonu kulture (foto: Vedran Metelko)

Nakon niza višestruko rasprodanih klupskih koncerata (Zagreb, Rijeka) krajem 2023. godine i koncerta u zagrebačkoj Areni uz Simfonijski orkestar HRT-a u lipnju, Damir Urban je sa svojom Četvorkom najavio koncertni spektakl u Varaždinu uz vrhunske gudače. Koncert u Areni Varaždin održati će 13. travnja, a ulaznice možete kupiti putem platforme entrio.hr.

Najava koncerta dolazi nakon objave sjajnog singla “Blijeda u proljeće” kojim riječki glazbenik kreće u stvaranje nove glazbene epohe, odnosno novog albuma. Nakon dvostruko Porinom nagrađivanog albuma “Lipanj, Srpanj, Kolovoz” publika je navikla na Urbanova vrhunska izdanja, a upravo je to razlog više da zbog velikog interesa na vrijeme kupite svoje ulaznice za barem jedan ili čak oba koncerta.

Urban & 4 koje čine Damir Urban, Luka Toman, Marko Bradaschia, Sandi Bratonja i Saša Markovski u Varaždin i Split dolaze nakon vrlo uspješne i aktivne godine u kojoj su nebrojeno puta iznova oduševljavali publiku gdje god su nastupili. Koncertom u Areni Zagreb pokazali su da njihov glazbeni izričaj ne poznaje mjesto i vrijeme sve dok je publike koja razumije emociju koja se prenosi.

Urbanova bogata karijera obuhvaća više od desetak autorskih albuma objavljenih tijekom godina rada u grupi Laufer, kao i onih objavljenih tijekom samostalne karijere (Lipanj, Spranj, Kolovoz, The best off, Pustinje, EP, Otrovna kiša, Žena dijete, Retro, Hello!, No mix no sex, Urban & Hauser, Kundera, Mamut, Live at Lisinski, Skice…), a zreliji nego ikada odvesti će varaždinsku publiku na ranjivo putovanje i portretiranje unutrašnjih stanja.

Svi koji kupe ulaznicu mogu očekivati nenadmašne izvedbe nekih od njegovih najvećih hitova poput “Mjesto za mene”, “Iskra”, “Astronaut”, “Priđi mi bliže”, “Moja voda”, “Mala truba”, “Odlučio sam da te volim”, “Dobar znak”, “Ruke”, “Sama”, “Ovo nije svijet za nas”, “Kuća sjećanja” i mnogih drugih.

Uskoro će biti najavljeni i gosti koncerta, a sve nove informacije možete pratiti i na Urbanovim društvenim mrežama. U međuvremenu Urbana također možete pratiti kroz HRT-ovu emisiju “The Voice” gdje pokazuje širinu svojih glazbenih sposobnosti i mentorira mlade domaće glazbenike.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X