Idem u Palachu

IDEM

U Palachu se program nastavlja 28. listopada promocijom solo projekta Antuna Alekse pod nazivom IDEM i njegovog albuma “Poyy”. Kao support za IDEM izbor je pao na domaće snage, bendove Kraj programa i Pokle.

IDEM (post pop punk)

Kantautor, multi instrumentalni glazbenik Antun Aleksa je poznat po sviranju u sjajnim bendovima Porto Morto, Trophy Jump i JeboTon Ansambl. U 2023. godini odlučio se na objavljivanje solo projekta pod nazivom IDEM, te je već s prvim singlovima “ŠtetaŠtetaŠteta” , “Potopi Ovaj Brod”, “Par put godišnje” i “Žujice” nagovijestio da bi mogao biti vrlo zanimljivo glazbeno ime na Hrvatskoj sceni. Na kraju se sve skupilo u album “Poyy”, a debitantsko izdanje Antuna je odvelo na brojne nastupe i veliki broj ovogodišnjih ljetnih festivala. Trenutno je dostupan u CD formatu i digitalno putem svih streaming servisa dok se na vinilu očekuje do kraja godine. Album „POYY” je objavljen u suradnji diskografskih kuća JeboTon, Mudri Brk i Nasty Cut Records.

KRAJ PROGRAMA (pop/punk/rock)

Ova energična ekipa dobro je poznati akter na sceni, a ovom prilikom zagrijat će nas novim singlovima koji izlaze krajem godine na njihovom trećem albumu.

POKLE (pop/punk)

Večer u Palachu otvorit će bend Pokle. Bend Riječanina Luke Poklepovića vokala i gitariste koji je odlaskom na studij u Zagreb odnio sa sobom i svoj bend. Ovo zanimljivo „zvučno osvježenje” alternativne scene zvuči kao plod ljubavne veze pop-punka i elektronskih glazbenih stremljenja, a u kratkom vremenu djelovanja njihove su živahne pjesme pronašle put do ušiju i srca slušatelja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X