Igralom u Močvari

Igralom

U Močvari se 29. travnja sprema nezaboravno glazbeno iskustvo jer se na pozornicu penje Igralom. Spajaju rock’n’ roll s tradicionalnom glazbom svijeta, spajaju afrički elektronički blues s balkanskim zvukovima, spajaju naizgled nespojivo, a rezultat je hipnotizirano slušanje i plesanje tijekom cijelog koncerta.

Ovaj power trio čine Mladen Marjanović (gitara), Ivan Cvetković (bubanj i perkusije) te Dimitrije Simović (vokal, bas gitara). Bend je nastao 2015. godine u Nišu, a do sad su izdali tri albuma; ‘Pogrešna poznanstva’, ‘Sunovrat’ i ‘Premalim stvarima’.

Albumom “Premalim stvarima” koji je izašao prošle godine završila je petogodišnja pauza benda nakon izlaska drugog studijskog albuma „Sunovrat“, kojeg je kritika proglasila jednim od najboljih albuma 2018. godine. Inspiraciju crpe iz svakodnevice istočnoeuropskih prijestolnica, a svojim specifičnim zvukom publiku vode u vrtlog derviškog transa.

Nemojte propustiti ovaj vrhunski događaj i ulaznice nabavite po pretprodajnoj cijeni od 10€ preko CoreEventa i u Dirty Old Shopu (od 5.4.). Na dan koncerta cijena karte će iznositi 13€. Koncert organizira Samo nabrijano opušteno u suradnji s Vrelom zvuka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X