Ivan Grobenski u Providurovoj palači

Ivan Grobenski (foto: Bojan Koštić)

U svom nastavku, cjelogodišnji koncertni program Urbofon Live predstavlja izvrsnog koprivničkog kantautora Ivana Grobenskog koji će uz bend Mental Health Customer Support premijerno pred zadarskom publikom 20. travnja predstaviti svoj hvaljeni i nagrađivani četvrti studijski album “Apocalipstick” ali i pjesme s novog albuma “Kink”.

Ovaj plodonosni i žanrovski raznorodan autor na domaćoj je glazbenoj sceni prisutan posljednjih dvadsetak godina, a nakon bendova Lolita i Moskau zaplovio je solo vodama i prometnuo se u jedno od omiljenih i vrlo hvaljenih imena kantautoske scene.

Albumom “Apocalipstick” oduševio je glazbene kritičare diljem regije i ponio epitete ‘najboljeg domaćeg albuma godine’ te ‘najboljeg soul albuma ikad snimljenog u Hrvatskoj’ te zaradio nominacije za nagradu Rock&Off u kategoriji “Albuma godine” i “Pjesme godine” te nominaciju za Porin u kategoriji “Najboljeg albuma alternativne glazbe”. Ujedno, Grobenski je uvršten i u izbor 100 Artists To Watch 2023. kojeg sastavlja IMPALA, Europska organizacija nezavisnih izdavača i nacionalnih glazbenih organizacija.

Ponosni je vlasnik pet studijskih albuma, a nakon brojnih nastupa diljem zemlje i regije, od kojih valja istaknuti one na međunarodnim festivalima MENT u Ljubljani i WAVES u Austriji, u Zadar stiže u pratnji benda Mental Health Customer Support kojeg čine Marin Hraščanec (klavijature), Luka Ostreček (sax/gitara), Lovro Kocijan (bass/synth) i Davorin Car (bubanj/el.bubanj), a koncert će održati u Polivalentnoj dvorani Providurove palače 20. travnja s početkom u 21 sat.

Ulaznice po cijeni od 7 EUR mogu se kupiti:

● putem Entrio sustava za prodaju ulaznica
● u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati,
● na ulazu u Poivalentnu dvoranu Providurove palače na dan koncerta od 20 sati.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X