Jall Aux Yeux u Pogonu Kulture

Jall Aux Yeux u Pogonu Kulture

U petak, 31. ožujka 2023., u Pogonu Kulture Francuska alijansa Rijeka organizira koncert grupe Jall Aux Yeux (BiH) povodom Dana frankofonije 2023. u Rijeci. Grupa stvara autentičnu glazbu na francuskom jeziku i okuplja glazbenike koji dijele ljubav prema francuskom jeziku i glazbi. Početak koncerta je u 22h.

Jall Aux Yeux iz Bihaća već godinama odlično spaja francuski jezik s fuzijom raznih žanrova poput popa, punka, jazza, rocka i etna. Sve to pruža ovom bendu jedinstvenu draž koja je u određenom trenutku retro, ali opet suvremena, emotivna i vesela. Ostvarili su suradnje s istaknutim hrvatskim glazbenicima poput Saše Antića iz TBF-a na singlu “Adieu” i Anom Opačak na “Éteins mes yeux”.

Prvi album “Salutations du fond du monde” izdali su 2018. godine, a album opisuju kao “svojevrsnu razglednicu iz Bosne i Hercegovine na francuskom jeziku”. Novi album koji će predstaviti riječkoj publici objavili su u svibnju 2022. godine pod nazivom “Bonsoir les choses d’ici-bas” u izdanju Croatia recordsa.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji po cijeni od 7 €, dok će na dan koncerta koštati 8 €. Kupiti se mogu online na Entrio.hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X