Ludbreg blues festival na nekoliko lokacija u Ludbregu

Ludbreg blues festival

Uz Zapruđe blues moment koji će se dogoditi 18. svibnja, udruga Hrvatske blues snage ove godine pokreće još jednu blues manifestaciju – Ludbreg blues festival koji će se od 2. do 5. svibnja dogoditi u sklopu velikog ludbreškog sajma cvijeća Flora Centrum Mundi.

Na četverodnevnom blues događanju koje će na pet lokacija okupirati Ludbreg nastupiti će ukupno 25 izvođača koji će odsvirati 30 koncerata. Svirat će se na Radiju Ludbreg, na doku na otoku usred rijeke Bednje, gradskoj knjižnici, velikoj dvorani Centra za kulturu Dragutin Novak i caffeu Amadeus. Poseban moment bit će međunarodni program Blues in the School u subotu u 11:00 sati u gradskoj knjižnici.

Ludbreg blues festival ima i svoju himnu, pjesmu Dojdi f Ludbreg kojom zagrebački duet Bok blues poziva sve zainteresirane da si u prvom tjednu svibnja priušte cvjetno-glazbenu uživanciju. Uz blues i cvijeće, u Ludbregu ih na otoku uz pozornicu “Blues predah” čeka i premijera blues piva “Biram blues” te promocija novog singla Vladimira Georgeva Bugija – Nestvarni blues.

Program sastavljen za ovu uvodnu godinu uglavnom od članova HBS-a te pobjednika Croatian Blues Challengea, uz nekoliko lokalnih gostiju uključuje: Edi East Trance Blues, Sunnysiders, Tomislav Goluban, Miroslav i Gordana Evačić, Bok Blues, Ivan Kovač Kaj, Pepe Ljuna, Bugi, Charlie & Bell Blues Experience, Gula & Sharp Harp Session, Shout!, Touch Down, Mićo Mačke, Romchi & Joe Blues, Terapija te mnogočlani Puhački orkestar Ludbreg.

PRESS konferencija povodom sajma cvijeća Flora Centrum Mundi i Ludbreg blues festivala održat će se u petak, 26.4. s početkom u 9:30 sati na Otoku mladosti u Ludbregu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X