Mind Note i Eho Radar u KSET-u

Mind Note i Eho Radar

U subotu, 8.4. u KSET dolaze Mind Note i Eho Radar.

Mind Note je nastao pr.kr. (prije korone!), u predpandemijskoj 2019. godini i od tada nezaustavljivo krote glazbene valove. Karakteristika njihovog zvuka vrti se oko pet elementa koji čine četiri člana benda i AI: senzualni i britki vokal, distorzirana gitara, čvrst ritam bubnja, duboki groove basa te nezaobilazni pozadinski elementi upravljani pomoću računala.

Ovi alt rock kvartet čine glazbenici šarolikog ukusa, više su alt nego alt rock, ali svejedno rokaju. Koncert u KSET-u obilježit će presjek dosadašnjih pjesama, pokoje iznenađenje, ali i gosti.

Bend Eho Radar nastao je 2017. godine u Prijedoru, iz ljubavi četiri mladića prema muzici. Sve je počelo susretom Marka i Nikole u Prijedoru, a ostatak postave im se pridružio kasnije. Ističu da bend nisu osnovali kako bi zarađivali, nego iz ljubavi prema glazbi i potrebe za kreativnim radom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X