Mondo Generator, Acid Row i Omega Sun u Močvari

Mondo Generator

Dana 9. svibnja Močvara će ugostiti američki Mondo Generator, Acid Row iz Češke, te slovenski Omega Sun.

Mondo Generator kojeg je 1997. godine osnovao Nick Oliveri, basist/pjevač benda Queens of the Stone Age, izbacio je svoju kaotičnu glazbenu izmišljotinu u središte pozornosti izdavanjem “Cocaine Rodeo” 2000. godine. U početku zamišljen kao Oliverijev solo pothvat, Mondo Generator je evoluirao u punopravni bend navigirajući kroz stoner/psych područja do heavy psychedelic progressive zvukova. Njihova diskografija uključuje hvaljene albume poput “A Drug Problem That Never Existed” i “Shooter’s Bible”. Nakon pauze tijekom ponovnog okupljanja benda Kyuss, Mondo Generator ponovno se pojavio s novom postavom, albumom “Fuck It” i kampanjom ponovnog izdanja kroz Heavy Psych Sounds, osiguravajući snažan povratak zvučnoj borbi.

Acid Row iz Praga od 2012. spaja stoner rock, punk, doom metal, psihodelični rock, noise rock i grunge u jedinstveni zvučni napitak. Njihova glazba podsjeća na suvremenu suradnju između Roberta Johnsona i entuzijasta električne gitare, te utjelovljuje duh koji odjekuje nasljeđem rocka i heavy metala.

Slovenski fuzz rokeri Omega Sun pojavili su se 2013. kao instrumentalni duo koji se brzo razvio u sjajan četveročlani bend s vokalima. Od tada su uzdrmali brojne pozornice, svirajući s hvaljenim izvođačima kao što su Dopethrone, Unida i Kylesa. 2017. objavljuju svoj debitantski album “Opium For The Masses”, dok 2022. izdaju svoj drugi album “Roadkill”.

Ulaznice u pretprodaji 16€ / Na dan koncerta 20€ (prodajna naknada je uključena u cijenu)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X