Nick Cave & The Bad Seeds u Areni Zagreb

Nick Cave (foto: Ian Allen)

Nick Cave & The Bad Seeds su danas 15. ožujka objavili detalje britanske i europske turneje u sklopu koje će 15. listopada nastupiti u Areni Zagreb.

Turneja će se održati ove jeseni i nastavlja se na nedavnu najavu da će bend ovog ljeta izdati novi album, ‘Wild God’. Bend će započeti put 24. rujna u Oberhausenu u Njemačkoj, a završit će u Parizu u Francuskoj 17. studenog.

Govoreći o nadolazećoj turneji, Cave je rekao: “Nikada ne razmišljam o tome kako će neka ploča zvučati uživo, to mi nikad, nikad ne pada na pamet. Proces pisanja stihova je previše težak da bi se takve ideje uzele u obzir. Ali, kad sada slušam ‘Wild God’, mislim da stvarno možemo napraviti nešto epsko s ovim pjesmama uživo. Stvarno smo uzbuđeni zbog toga – ploča jednostavno izgleda kao da je stvorena za pozornicu.”

Ulaznice za predstave kreću u prodaju 22. ožujka u 10 ujutro po lokalnom vremenu. Kao podrška bendu u Zagrebu nastupit će The Murder Capital, a na turneji će sudjelovati i bendovi Dry Cleaning te Black Country, New Road.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X