Balkalar u Vintage Industrialu

Balkalar u Vintage Industrialu

Balkalar napokon stiže u Vintage Industrial Bar. U srijedu 17. travnja vas čeka prava etno fešta i glazbeno slavlje kakvo se dugo nije vidjelo.

Bend čine četiri svestrana glazbenika: Pavle Kladarin na kontrabasu i glavnom vokalu, Irma Vicula Bulaja na violini i glavnom vokalu, Juraj Valentić na akustičnoj gitari i pratećem vokalu te Marko Šturman na perkusijama i pratećem vokalu.

Ova četvorka ne samo da svira tradicionalne pjesme na svoj upečatljiv način, već i čuvaju bogatu glazbenu baštinu regije. Nakon sedam godina intenzivnog muziciranja, nastupanja i širenja pozitivne vibre diljem regije, nedavno su izašli iz studija s albumom koji oduševljava svako uho. Objavljen pod okriljem JeboTon labela, album ‘Balkalar’ sastoji se od osam tradicijskih pjesama snimanih od studenog 2022. godine.

„U sedam godina zajedničkog muziciranja razvili smo svoj specifičan zvuk i stil, a sad je napokon ovjekovječen i u studiju. Pjesme su kombinacija tradicijskih ‘hitova’ i nekih manje poznatih pjesama koje su nam bile interesantne za obraditi. To smatramo dobrom kombinacijom jer će hitovi privući publiku, a manje je poznate pjesme još pobliže upoznati s nama“, objasnili su članovi benda. Četvorka je na albumu radila skoro godinu i pol dana, a cijeli album je dostupan na streaming servisima.

Online ulaznice su dostupne preko CoreEventa, a fizičke ulaznice bit će dostupne od ponedjeljka 18.3. u Dirty Old Shopu. Cijena karata u pretprodaji iznosi 8 EUR, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 12 EUR.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X