Nikola Đuričko u Kinu SC

Nikola Đuričko (foto: Press)

Poznati glumac Nikola Đuričko kojeg najbolje poznajemo iz serije “Vratit će se rode”, filma “Mrtav Ladan” ,”Munje”, poznatog Netflixovog serijala “Stranger Things” dolazi iz Los Angelesa po prvi put u Split 3.10. (Dvorana Lora) I Zagreb 4.10. i nasmijati će sa svojim novim stand up-om koji nosi naziv SHOW BIZ.

Nakon četiri godine od vrlo uspješnog stand up-a Nikole Đurička ,,Sve što ste htjeli da znate o Džoniju a niste smijeli nikad da ga pitate” Nikola Đuričko ima novi stand up program pod nazivom ,, Show biz”. Novi materijal kao i prošlog puta Đuričko je pisao sam, a tiče se njegovog života, karijere i porodice. Ovaj show ima za cilj da na duhovit način ispriča zanimljive detalje iz njegovog života i karijere.

Nikola Đuričko: ’SHOW BIZ je moj novi stand up show. Dugo nisam nastupao u Hrvatskoj pa sam se zaželio ljudi, publike. Dolazim po prvi put u Split I imam puno novog materijala, recimo zašto su me hvatali u kragnu, zašto sam morao da prisustvujem porođaju ili zašto sam prijavio sina u policiju. To su samo neka nova životna iskustva i saznanja koja želim da podijelim sa ljudima.”

Vrata: 19:45h
Start : 20:30h

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X