NOFX zadnji put u Ljubljani

NOFX

Punk bend NOFX slovi kao jedan od najkontroverznijih i najvažnijih punk bendova svog vremena. Nije im strano pomicanje granica u njihovim nastupima uživo, a drugi dio njihove najnovije turneje neće biti ništa drugačiji. U svibnju i lipnju 2024. godine Europa će posljednji put svjedočiti kultnom punk bendu, koji dolazi na kontinent na 4 tjedna – prije nego što odsviraju svoj posljednji koncert u Los Angelesu, u listopadu 2024. godine.

Slogan turneje je 40 godina, 40 gradova i 40 pjesama po nastupu, tako da će NOFX u Ljubljani odsvirati dugi oproštajni koncert s komadima iz različitih razdoblja i različitih albuma. Rariteta neće nedostajati…

Ne propustite priliku oprostiti se od legendarnog benda i doživjeti koncert koji će još dugo odjekivati. Njihov posljednji posjet Ljubljani bit će u četvrtak, 30. svibnja u Media Centru.

Pretprodaja na https://www.mojekarte.si/si/nofx/vstopnice-1176039.html

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X