Pipsi nastupaju dva dana u Boogaloou

Pipschips&Videoclips na Šalati (foto: Matej Grgić)

PipsChips&Videoclips dolaze u zagrebački klub Boogaloo 4. i 5 . prosinca 2024.

Pipsi nastavljaju s tradicijom da jednom godišnje rade posebne koncerte u Zagrebu. Nakon rasprodanog stadiona Šalata u rujnu 2022., kao i rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax u studenom 2023., na red je došla nova zagrebačka akcija. Ove zime Pipsi zakazuju dvodnevni koncert u Boogaloou.

Kao jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, Pipsi su odgojili generacije fanova. I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz karijere, te predstaviti jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma “Vesna”.

Koncerti u Boogaloou jedini su samostalni koncerti Pipsa u Zagrebu u 2024. godine. Do kraja srpnja bend će nastupiti u Rijeci, Gospiću, Sinju, Ražancu i koprivničkom Rock Live festivalu. U kolovozu Pipsi će se uputiti prema Šibeniku 10. (gdje nastupaju s grupom Letu štuke) te Puli 15. (zajedno sa Štukama i Jonathanom). Sarajevski Beer Fest ugostit će bend 7. rujna.

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak 11. srpnja u 9:00 sati po cijeni od 18 eura. Ta cijena će vrijediti do 31.kolovoza, a dan nakon penje se na 20 eura. Ulaznice su dostupne u sustavima Eventim i Entrio, na svim njihovim prodajnim mjestima, kao i u Rockmarku i Dirty Old Shopu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X