Premijerni solistički koncerti Nenada Sinkauza i Lea Beslaća u dvorištu Rojca

Soundpainting

U subotu, 2. srpnja 2022. u 21 sat, u dvorištu Dnevnog boravka DC Rojc Pula, održat će se dva premijerna solistička koncerta u jednoj
večeri.

NENAD SINKAUZ: “Ne No Not”

Solo projekt Nenada Sinkauza bavi se midi mapirenjem električne gitare te njezinom ekstremnom zvučnom ekstenzijom. Kompozicije su originalno nastale na klasičnoj gitari zatim su dekonstruirane te rekonstruirane putem midija. Mapirani zvukovi variraju od field recordinga do sempliranih električnih i akustičnih instrumenata. U nekim trenucima gitara služi samo kao triger za unaprijed snimljene materijale dok ponekad isti prate melodijske i ritmičke fraze na instrumentu.

LEO BESLAĆ: “Osuarij”

Premijerna koncertna izvedba odabranih autorskih kompozicija za jednog instrumentalista i asortiman sintetizatora zvuka, objavljenih ujesen 2021. na dugometražnom albumu “Osuarij” te novog, dosad nesnimljenog materijala.. Stilski govoreći, repertoar većinom gravitira k ambijentalnoj i drone glazbi uz sporadične uplive starijih kompozicijskih tehnika i formi; drugim riječima, dramaturgija izvedbe programatski je pretpostavljena konvencionalnom notnom zapisu koji spomenutu izvedbu omeđuje.

Ulaz je besplatan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X