Rolo na Urbofon Live u Zadru

Rolo (foto: Promo)

Nastupom elektro/indie/punk benda Rolo nastavlja se Urbofon Live – cjelogodišnji koncertni program domaće urbane i nezavisne glazbe u Zadru.

Koncertni program otvorila je zadarska kantautorica Dienne, a 17. veljače u GUMA baru Zadrani će premijerno čuti tročlani splitski bend Rolo, kojeg čine Mišo Komenda (električna gitara), Karlo Kazinoti (bubnjevi, ritam mašina) i Joško Žižić aka. Knez tame (bas).

Otkako su se pojavili na domaćoj glazbenoj sceni, plijene pažnju svojim jedinstvenim zvukom, jednostavnošću forme, gotovo mantričkim, repetitivnim tekstovima te kreativnim i vizualno atraktivnim video spotovima.

Nastavljajući se na ranije bendove u kojima su djelovali (Leut Magnetik, Lažni brkovi, Wizard of Stone Mountain) Rolo isporučuju kombinaciju elektronike i indie punk rocka s predznakom “eksperimentalno”.

Od prvog nastupa na manifestaciji ‘Radio na cesti’ splitskog radija KLFM prošlo je osam godina, a do danas su nastupali na brojnim festivalskim i klupskim pozornicama diljem Hrvatske. Zadarska će publika premijerno moći čuti pjesme s njihova tri studijska izdanja – “RØLØ” (2016.), HØØP (2018.) i “Ponte Rosso” (2021.).

Rolo poslušajte uživo 17. veljače u Guma baru. Vrata se otvaraju u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat. Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati, na ulazu u klub od 20:00 sati ili putem Entrio.com sustava za prodaju ulaznica.

Urbofon Live je zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon HR Radio Zadra, a za cilj ima razvoj urbane i nezavisne glazbene scene i pozicioniranja Zadra na koncertnu kartu Hrvatske. Koncerti će se održavati jednom mjesečno, a u nastavku programa u Zadar stižu The Fogsellers, Aklea Neon & Sound Doulas, The Black Room, The Siids, Rock&Off tour, One Possible Option i Sun U.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X