ŠČpektakl Leta 3 na Trgu bana Jelačića

Let 3 (Foto Franko Kelam / Dallas Records)

Doček Nove 2024. godine, odnosno ŠČpektakl Leta 3 na Trgu bana Jelačića uključuje i brojne goste. Uz Zagrebačku filharmoniju, Akademski zbor Concordia Discors pod vodstvom Olje Dešića, brass skupinu “Sestre” s Igorom Pavlicom i Jovankom Broz Titutkom s Hekipom najavljeni su još i gosti iznenađenja.

O značaju i veličini riječkog sastava Let 3 ne treba trošiti puno riječi. Bend je to koji nas zabavlja, nasmijava, ali i tjera na razmišljanje još od davne 1987. godine kada su se pojavili svojim prvim izdanjem te svojom originalnošću i scenskom pojavnošću odmah postali jedni od popularnijih rock bendova na prostoru čitave regije. Od tada su u 36 godina dugoj karijeri izdali 8 nagrađivanih studijskih albuma i 2 live albuma te odsvirali tisuće koncerata kojima su stalno i iznova podizali letvicu standarda te tako postali nepobitna atrakcija, ali i istinska institucija hrvatske alternativne rock glazbe.

Ove su nas godine počastili i vjerojatno najupečatljivijim hrvatskim nastupom na Eurosongu, a s Mama ŠČ! fenomenom kao rijetko tko do sada su pobudili interes hrvatske javnosti za ovo natjecanje i natjerali nas da ih svi zdušno pratimo i unisono navijamo.Nije stoga nimalo čudno što je izbor za novogodišnjeg izvođača u glavnom gradu pao baš na njih.

A što će nam za doček Letovci pripremiti?

Iako je svaki koncert Leta 3 poseban doživljaj, ovaj će prema najavama biti više nego spektakularan – na bini će u jednom trenutku biti blizu 200 sudionika programa!

Letovcima će se naime u novogodišnjem koncertnom spektaklu pridružiti već otprije najavljena sjajna i brojna Zagrebačka Filharmonija, ali bit će tu i mnogoljudni i nagrađivani mješoviti Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Concordia discors. Umjetničko vodstvo orkestra i zbora preuzeo je aranžer Olja Dešić. Bit će tu naravno i sad već stalni suradnici grupe  – plesna skupina Hekipa na čelu s famoznom Jovankom B. Titutkom te brass družina “Sestre” na čelu s vječno mladim Igorom Pavlicom, a grupa je najavila i dodatne goste iznenađenja koje neće otkrivati do samog novogodišnjeg dočeka. Režija mladog i super kreativnog Filipa Renića s brojnim tehničkim suradnicima garancija je za scenski audio i video spektakl za pamćenje.

Zagrijavanje na trgu odradit će DJ Arsen Pavešić, a uvod u sam koncertni nastup pripast će frontmenu benda Damiru Martinoviću Mrletu koji će pod svojim alter ego pseudonimom DJ DEMIAN dodatno zagrijati publiku te pripremiti teren za nastup Leta 3. DJ Pips će prisutne rasplesavati i poslije Let 3 nastupa, a kroz cijelu će nas večer voditi nezamjenjiva Ida Prester. Jedno je sigurno, ovaj će doček na Trgu biti ŠČpektakularan!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X