Šiza u koprivničkom FUNK-u

Šiza (foto: Bojan Koštić)

U subotu 18. svibnja grupa Šiza će na domaćem terenu, u koprivničkom prostoru FUNK, predstaviti najnoviji album “Zebra” predvođen singlom “Reflektori od sunca”.

Nakon najavnih singlova „Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda” i „Voli”, Šiza je objavom spota za novi singl „Reflektori od sunca” sredinom ožujka predstavila album „Zebra” u izdanju Dostave zvuka. Riječ je o njihovom drugom albumu, nasljedniku hvaljenog prvijenca „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” iz 2021. godine.

Album je osim kod publike odlično prihvaćen i kod kritike, pa o njemu možete čitati samo pozitivne recenzije u brojnim medijima.

Koncertna promocija novog albuma „Zebra” održat će se u koprivničkom prostoru FUNK, a Šizi će društvo na pozornici praviti mladi koprivnički pankeri Insomnia.

Ulaznice po cijeni od 5 eura možete kupiti u KKC Pixel i Šarenom dućanu u Koprivnici dok će cijena ulaznice na dan koncerta biti 7 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X