Soulcase, Manifest, Zone Child i Kal’s Penny u Močvari

Soulcase, Manifest, Zone Child, Kal’s Penny u Močvari

U nedjelju 29. svibnja bit će žestok dan jer se u Močvari priprema pravi mini festival s čak četiri benda:

Soulcase je peteročlani alt rock bend iz Rijeke koji je svoju priču započeo 2021. godine objavom debitantskog EP-a ‘Devour’. Soulcase obećaje odličan premijerni nastup u Zagrebu, a uz promociju aktualnog EP-a koji je primio odlične kritike od publike, Soulcase bi mogao iznenaditi publiku s ponešto novog materijala.

Manifest je tročlani bend iz otpisane Koroške, koji ne podliježe centralizaciji, glasno svira društveno kritičku i poskočno periferno obilježenu glazbu s ciljem oduprijenja društvenim nedaćama i nepravdama. Bend ima mladenačku buntovnu energiju, koja se, unatoč samo tročlanoj skupini, savršeno prenosi na slušatelje. Dečki planiraju i izdavanje albuma u skoroj budućnosti, pa su posebno spremni za sezonu koncerata i festivala.

Zone Child tročlani je autorski rokenrol bend iz ozaljskog kraja. Od svog začetka 2015. godine neumorno stvaraju originalne pjesme pjevane na engleskom jeziku popraćene zvukovima old school rokenrola, nerijetko zalazeći i u žešće žanrove poput panka i teškog metala. Odlikuju se energičnim nastupom i netipičnom postavom od dvije električne gitare i bubnjara koji nekad zapjeva. Skupivši kritičnu masu pjesama shvatili su da moraju izaći iz garaže i krenuti propovijedati svoje proročanstvo teškog rokenrola cijelome svijetu.

Kal’s Penny mladi je bend iz Zagreba, alternativnog izričaja s naglaskom na rocku i nerijetkim spajanjem primjesa širokog spektra žanrova. Nastao je kao slučajan spoj zajedničkog interesa u rocku kao temeljnom žanru, dok se kroz vrijeme i zajedničko sviranje prilagođavao različitim ukusima i utjecajima pojedinih članova što je rezultiralo karakterističnim zvukom benda. Zvuk karakterizira energična ritam sekcija na čiji se groove vežu melodične gitare i čvrsti riffovi. Do sad imaju 3 objavljena singla, koja imaju uporište u rocku, dok sljedeći neobjavljeni singlovi eksperimentiraju s funkom, jazzom, rapom, countryjem, stonerom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  
Idi na Vrh
X