Paul Di’Anno, prvi pjevač grupe Iron Maiden, dolazi u Bikers Beer Factory

Paul Di’Anno (Foto: promo)

U subotu 21. svibnja Bikers Beer Factory u Savskoj 150, bit će mjesto prvog koncerta Paul Di’Anna u zadnjih sedam godina. Bivši vokal Iron Maidena premijerno će predstaviti svoja dva nova singla “Stop the War” i “The Doubt Within”, koja je snimo sa svojim novim bendom Warhorse, osnovanim upravo u Hrvatskoj, za vrijeme liječenja.

Nakon gotovo sedam godina provedenih u kolicima, uslijed teškog zdravstvenog stanja, Paul Di’Anno, vokal s prva dva albuma čuvenog heavy metal benda Iron Maiden, spreman je za novi, furiozni dolazak na svjetsku glazbenu scenu. Nakon što je sve svjetske medije već obišla vijest da su mu upravo hrvatski liječnici spasili život, Paul, u punoj, obnovljenoj snazi dolazi i dovodi svoju moćnu mašineriju u Zagreb.

Iako za ovaj koncert nema ulaznica u prodaji, jer koncerti se u Bikersu ne naplaćuju, interes je toliki da će samo dio njih moći prisustvovati koncertu. Upravo je Paulova ideja održati koncert u intimnijem okruženju, kako bi bio što bliže fanovima. On se ovim besplatnim koncertom zapravo zahvaljuje svima za nesebičnu pomoć svih ovih mjeseci u Zagrebu. Na pozornici vas čekaju izvedbe legendarnih hitova ‘Running ‘Free’, ‘Phanthom of the Opera’, ‘Remember Tomorrow’, ‘Wratchild ‘, ‘Killers’ i mnogih drugih. Svi iskusni fanovi metal glazbe znaju što je fanatičan, kvalitetan i snažan vokal, a upravo takav stoji iza neustrašivog borca Paul Di’Anna.

Paul Di’Anno (Foto: promo)

Na samom koncertu moći će se kupiti Paulov novi DVD singl, majica ili knjiga, a kupnjom se podržava skupljanje sredstava za tri operacije koje Paula još čekaju.

Već od prijepodne, na terasi BBF-a svi posjetitelji moći će pronaći na tisuće rock i metal vinila koje će u suradnji s music shopom ‘Free Bird’, biti po neočekivanim cijenama.

Ulaz na koncert je besplatan a funkcionirat će po principu “Tko prvi, unutra je”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  
Idi na Vrh
X