Stonebride u Močvari

Stonebride

U četvrtak 30. svibnja Stonebride će u Močvari promovirati svoju novu ploču “Smiles Revolutionary”. Kao posebni gosti večeri nastupiti će mladi postrockeri Prisonplanet te groove hard rokeri Luxus Lord.

Stonebride je nastao sad već davne 2005. opijen novim zvucima nadiruće stoner doom scene s misijom sviranja što već broja koncerata i turneja. Žestoko su jahali cestama diljem Europe, otvarali ili dijelili pozornicu s mnogima velikanima žanra, ali su isto tako žestoka usporavanja s početka polagano gradirali novim utjecajima, mračna psihodelija je postojala njihov najbolji prijatelj, ali i zvuci odrastanja alternativnog rocka u 90′-ima su također našli svoje mjesto među rifovima. Rijetko su nastupali u Zagrebu, turneje su također ostale sa strane jer su nove pjesme bile u fazi nastanka i snimanja i produkcije zadnje gotovo tri godine. Bend koristi svoju prošlost kao motivaciju za budućnost, sporost nadograđuje atmosferom i kao da su se članovi poigrali između sebe potpuno ogolivši vlastite ambicije i nadanja.

Koncert je slavlje činjenice da se Stonebride još jednom nije libio zakoračiti u ciklus snimanja, promocije i agitacije. Jedni su od najstarijih živućih heavy rock bendova ovih prostora. Očekuju vas nove pjesme, nekolicina starih i gotovo 75 minuta hedlajnerskog nastupa.

Upad u pretprodaji: 10 €
Upad na dan događanja: 12 €

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X