The Bodhisattwa Trio u koprivničkom FUNK-u

The Bodhisattwa Trio

U sklopu svoje europske turneje u Koprivnici će u petak 14. listopada nastupiti The Bodhisattwa Trio, jazz fusion sastav iz Kalkute (Indija). Koncert će se održati u sklopu 25. ciklusa koncerata ‘Jazz From The Woods’ u organizaciji Udruge glazbenika i ljubitelja jazz glazbe Jazz klub Koprivnica.

Njihov drugi album ‘The Grey Album’ u izdanju koprivničkog izdavača Intek Music ostavio je veliki utjecaj na njihovu karijeru i dobio odlične kritike časopisa kao što su: HiFi Media, Soundguardian, RollingStone India itd.

The Bodhisattwa Trio su nastupili na brojnim jazz festivalima kao što su Lent Festival Ljubljana, Fest Jazza Koprivnica, Kolkata International Jazzfest, Vilnius Mama Jazz Festival, itd. i mnogim jazz klubovima u Europi i Aziji.

U sklopu svog boravka u Hrvatskoj snimit će i novi studijski album ‘Frontier’ na kojem rade zajedno sa skladateljem i aranžerom Makom Murtićem i Mimika Orkestrom.

Ulaz na koncert je slobodan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X