The Canyon Observer u KSET-u

The Canyon Observer

U subotu 21. siječnja u KSET dolazi The Canyon Observer pokazati nam novi album, nove članove i nove kanjone ekstrema. Koncert je dio posebnog ciklusa ZEZ Festivala o kojem ćete više saznati u nadolazećim mjesecima.

Nakon što su nas lemali u submisiju sa stvarima poput vješanja mesnih kuka, nasilnog lajta i post rocka, ovaj kultni ljubljanski Heavy Heavy sastav uzima sljedeći logičan korak – dodavanje još jednog bubnja, dva violončela, dva saksofona, obavezne aluminijske gitare te pregršt elektronike, uključujući ih sve u kreativni proces i live nastupe.

Ta kombinacija \”fino obučenih\” glazbenih tradicija kao što su klasična glazba, free jazz i avant-garda 20. stoljeća s noiseom i ekstremnom gitarskom glazbom čini estetsku srž novoga albuma. Rezultat je glomazan ali također neočekivano suptilan, beskrajno kompleksan sonični amalgam zvan Figura.

Karte su dostupne po cijeni od 8 eura u pretprodaji, odnosno 10 eura na ulazu. Ulaz je besplatan za sve mlađe od 18 godina.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X