Fran Vasilić i Kaleido u KSET-u

Fran Vasilić

U sklopu svoje europske turneje “Fran’s Very First Tour on Earth” i po prvi puta u Zagrebu, u subotu 3.veljače na KSET-ovu pozornicu dolazi Fran Vasilić. Nakon što je prošle, 2022. godine održao svoj prvi nastup uživo, Fran je odlučio povodom izdanja svog novog EP-a “The Very Last Thoughts on Earth” održati niz koncerata širom Europe. Posljednja stanica ove turneje upravo je koncert u KSET-u.

Golema Franova ambicija za izražavanjem svojih emocija učinila ga je jednim od najprepoznatljivijih autora domaće glazbene scene. Prvih devetnaest godina života proveo je na otoku Krku, a na glazbenu scenu probio se nizom viralnih TikTok objava. Svojom jedinstvenom sposobnošću da se plasira na tržište i poveže sa svojim slušateljima, Vasilićev debitantski album Retrovizor debitirao je na Apple Musicovoj ljestvici Top 100 alternativnih albuma, a trenutno broji više od 10 milijuna streamova. Franov novi EP “The Very Last Thoughts on Earth” iskreno narira nesigurnosti snalaženja u ranim dvadesetima.

Kako Fran ne bi bio sam, dolazi ga poduprijeti Zagrebački Kaleido. Upoznavši se prije pet godina u jazz narativu, 3/5 Kaleida odlučilo je napraviti iskorak prema indie/emo/nadopunite-žanr-sami-izričaju. Protutežu jazzerskim korijenima čini, tvrđa nego što biste pomislili, ritam sekcija od kojih jedan član također žari i pali u Bongorodici. Prvi nastup pred zagrebačkom publikom bend je ostvario na prošlogodišnjoj Brucošijadi FER-a. Vjerojatno su jedini bend koji je za diversity hire zaposlio 2 muškarca.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 6.64 € (50 kn).
Na dan koncerta cijena karte je 7.96 € (60 kn).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X