The Swampnosis u Močvari – A Gram Trip, Hrmülja i Lord Drunkalot

The Swampnosis

U petak, 26. travnja očekujte trostruku dozu sporih i masnih doom riffova u Močvari. Lokalne snage, A Gram Trip, Hrmülja i Lord Drunkalot razdrmat će Močvaru najdubljim vibracijama koje pojačala mogu proizvesti. Sva tri benda pripremili su novi materijal koji će premjerno izvesti napad na bubnjiće slušatelja. Oboružani usijalim lampašima i zidovima zvučnika, obuzdat će tekuća i plinovita stanja u najtvrđu demonstraciju lokalne energije. Lord Drunkalot zadnji put preuzeli su zagrebačke pozornice početkom 2022. godine, dok je Hrmülja zadnji nastup u Zagrebu imala prije čak četiri godine.

A Gram Trip su četiri ljubitelja snažnih pojačala i tvrde distorzije iz Zagreba. Svojim mantričnim doom riffovima, sludge vokalima te stoner prizvucima prožetim kroz svaku pjesmu, tabaju put kroz nesveto trojstvo gore navedenih žanrova. Svoj prvi demo snimili su uživo 2021. godine u Attacku, a 2023. sabiru svoje prve četiri godine buke u debitantski album pod nazivom “Long Overdue”.

Veliki povratak ludbreško – varaždinske četvorke Hrmülja u Zagreb nakon stanke i izmjene u postavi. Stvaranjem stonerskog zvuka od 2014. došli su do izdavanja albuma 2019. godine i trenutno rade na novom materijalu za nadolazeći EP. Donose vam mračni stoner doom začinjen psihodelijom, opojnim sredstvima i sludge rifovima. Svojom glazbom zasigurno ne iskazuju zadovoljstvo i zvuče kao vapaj živo zakopanih duša.

Nastali 2013., Lord Drunkalot peglaju glasne, zadimljene, C2H5OH666-om natopljene stare heavy rifove u čast drevnim paganskim bogovima distorzije i brljetine iz pakla. Do sada su svirali sa bendovima kao što su Ufomammut, Naxatras, 1000mods, Planet of Zeus i Jex Thoth. Godine 2020. izbacili su hvaljeni full LP “Heads & Spirits.” Nakon dvije godine izbivanja sa zagrebačkih pozornica vraćaju se sa novim materijalom i u punoj snazi.

Ulaznice su dostupne putem Core Event portala po cijeni od 8€ u pretprodaji te 10€ na dan koncerta. Svi koji kupe ulaznicu putem weba na ulazu dobivaju printanu verziju ulaznice kao suvenir. Mlađima od 18 godina ulaz besplatan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X