Tidal Pull i Trophy Jump u Močvari

Tidal Pull i Trophy Jump u Močvari

Tidal Pull prošle su godine izbacili sjajan LP, “Uvod u promatranje cvijeća pri punoj brzini” za izdavačku kućicu Mudri brk i za to pobrali lovorike, a  marljivo rade na novom materijalu, dio kojeg će zasigurno odsvirati na u Močvari 7. prosinca kad će nastupiti s bendom Trophy Jump u klubu na nasipu. Inače, Tidal Pullu će ovo biti posljednji koncert na neko vrijeme jer im bubnjar odlazi na doktorat u tuđinu.

Trophy Jump je punk rock bend iz Zagreba koji korijene vuče iz JeboTon kolektiva. Sve je počelo kao satiričan pop-punk side-project, ali sa sitnim izmjenama postave, prvim snimkama i svirkama ambicije su rasle. Bend je u zadnjih nekoliko godina odsvirao više Europskih turneja i jedan kraći US tour, mnoge vikend koncerte po klubovima i festivalima u regiji, te snimio dva EP izdanja, jedan LP + Split EP s bendom afewyearslater iz Budimpešte. U DIY duhu, sav booking, snimanje i miksanje su odrađeni od strane benda i prijatelja.

Prvi full-length album najavljen je singlom “Leather Couch” na ljeto sad već davne 2019. godine. Pandemijski period je zbog raznih faktora znatno usporio proces dovršavanja albuma te je nedostatak istog bio zamijenjen izbacivanjem nekih od spomenutih EP-eva i stvaranjem novog materijala. Album “feels” izašao je 22.02.2022. u suradnji s izdavačkim kućama JeboTon (HR), Nasty Cut Records (EU), Horn & Hoof Records (UK) i We’re Trying Records (SAD)!”

Ne pokazuju ni najmanje znakove posustajanja, a u blago izmijenjenoj postavi u Močvaru stižu jači no ikad.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X