Toni Starešinić u Azimutu

Toni Starešinić

U subotu 09. prosinca od 21:30 h Toni Starešinić u šibenskom Azimutu svira “Survival Kit”.

Tonija Starešinića bi najbolje mogli opisati kao kreativnu neiscrpnu glazbenu energiju. Klavijaturist, skladatelj, producent, lider space jazz rock sastava Chui i alter soul pop sastava Mangroove, Toni svira i u sastavima Zmaj Orko Star, Tony & Guy, Prirodno stanište, At Ease te prati hrvatsku divu Josipu Lica i svoju suprugu i glazbenu srodnu dušu Željku Je Veux Veverec, aktivno surađuje i sa Edom Maajkom, Tomislavom Golubanom i Jazz orkestrom HRTa.

Toni sklada i producira glazbu za kazalište i televiziju što je dovelo i do njegovog prvog soundtrack albuma Nesreća baziranog na dokumentarnom serijalu Nesreća redatelja Arsena Oremovića. Za vrijeme pandemije Toni je snimio i objavio album Survival kit kao nasljednika albuma Nesreća alo kao puno neovisniji od koncepta soundtracka, Survival kit je postao njegov prvi pravi solo album. Survival kit je osim publike prepoznala i struka pa je album osvojio Rock & Off i Porin glazbene nagrade. Međutim kako je album objavljen za vrijeme pandemije nikad koncertno nije predstavljen.I tako je prošlo par godina dok iskru nije zapalio poziv iz Sofije da Tono dođe predstaviti album u živo na Wrong festivalu u Bugarskoj. Toni je brzo sakupio ekipu od survival kita pa nakon nastupa u Sofiji slijedi i koncertno predstavljanje albuma i u Hrvatskoj.

Toni sa ekipom stiže u Azimut u Šibenik 9.12. a uz Tonija na klavijaturama tu su i bubnjar Silvio Bočić, flautisti i klavijaturist Leo Beslać te gitarist Zoran Majstorović. Toni ovom serijom koncerata obilježava i 20 godina od svog prvog koncerta kojeg je održao sa svojim sastavom Mangroove.

Ulaznice se trenutno mogu kupiti on-line preko Entrio.hr za 7 eura u pretprodaji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X