Tidal Pull i ### u Močvari

Tidal Pull i ###

Tidal Pull i ### pripremaju glasno i eklektično koncertno iskustvo u klubu Močvara. Na krilima svog drugog studijskog albuma „Kad imamo mirne glave“ Tidal Pull će se u srijedu, 29. svibnja 2024. godine popeti na močvarni stage, a „Nasilno“ će im se pridružiti mračni i glasni miljenici ###.

Bend koji svira na engleskom, a pjeva na hrvatskom svoj je drugi, post big indie, album „Kad imamo mirne glave“ najavio singlovima „Glas 42“ i „Uvijek dvanaest“, dok su objavu albuma popratili još jednim singlom i pratećim spotom – „Flora i fabula“. Na svom su drugom dugosvirajućem izdanju okupili devet pjesama, snimila ih je Anja Tkalec u Rattus Rattus studiju, a album je zajedno s bendom producirao Mark Mrakovčić. Na posebnom koncertu u Močvari u novoj će im se post big indie eri pridružiti i novi član benda, bubnjar Filip Barac. Ujedno će to biti zadnji koncert u postavi s pjevačem Vilimom Hrastekom.

U istoj će se večeri za dozu žestine, divljeg stroba i gitarske buke pobrinuti ### (izgovara se pomoću tri udarca). Duboko iz glazbenog podzemlja prelivenog bukom pod svjetla stroboskopa stiže bend koji svira, stvara i eksperimentira od 2013. godine. ### su svoj dugogodišnji rad okrunili albumom „Nasilno“ 2022. godine, a jedinstvenim i beskompromisnim DIY pristupom začarali su kritičare koji se slažu da njihova eksplozija zvuka zaslužuje najveće poštovanje.

Bend koji je od početka izbjegavao uobičajeni tijek stvari redovito pronalazi kreativna rješenja – svirali su u napuštenim zgradama željezare, na krovovima i u zahodima. Bolestan bas, moćne gitare i agresivni bubnjevi samo su neke od karakteristika benda koji je noise rockom uništio tišinu svojih malih rodnih gradova, Siska i Novske. Goran Nježić, Sven Sorić, Anja Tkalec i Jurica Zrnc publiku će počastiti jedinstvenim iskustvom, prekrasnom bukom obavijenom pulsirajućim svjetlima i dim mašinama.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 9 eura pronađite online na platformi CoreEvent. Fizičke ulaznice dostupne su u Dirty old shopu. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 12 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X