Traumer u Aquariusu

Traumer

Bez basa nema dobrog ritma, a dodatnu aromu svemu daju efektne perkusije i bubnjevi. Pozornost na te glazbeno esencijalne stvari čini francuskog umjetnika Traumera pravim izborom za proslavu 10. godišnjice prvog Rave or die partyja 4. veljače u Aquariusu, kultnom mjestu zagrebačkog noćnog života još od 90-ih godina prošlog stoljeća.

Sposobnost stvaranja hipnotičke glazbe suptilnim i duboko nijansiranim ritmovima zaslužna je za popularnost ovog pravog predstavnika pariškog undregrounda diljem svijeta. Posljednju je godinu nastupao u najprestižnijim svjetskim klubovima kao što su Printworks, Fabric, Fuse ili Amnesia, a sad će prvi put nastupiti u Zagrebu nakon što ga je u tome prije tri godine spriječila pandemija.

Traumeru se u Aquariusu pridružuje Runy, novosadski DJ, sve popularniji u regiji, a u posljednje vrijeme i u Zagrebu. Ovaj rezident klubova 20/44 i Tunnel te važan akter na sceni u susjedstvu vodi se idejom kako je muzika intelektualno oružje modernog doba. Sve će začiniti i jake zadarske snage Groove Masters, aktualni dobitnici nagrade Ambasador za najsperpktivnijeg izvođača u regiji, te Lovre Milin i Toni Kostijal.

U 10 godina postojanja kolektiv Rave or die, poznat po entuzijazmu svojih osnivača, organizirao je niz sjajnih partyja poput onih na plaži Valkira kod Zadra ili s Felverom u zagrebačkoj Podmornici. Rođendanskim partyjem s velikim imenom poput Traumera obilježit će i novu eru u svom djelovanju.

Ulaznice za ovaj događaj dostupne su putem linka: www.entrio.hr/event/rod-10-year-anniversary-wtraumer-13111

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X