Unearth u Vintage Industrialu

Unearth

Kultni američki metalkoraši Unearth konačno stižu u Zagreb, u srijedu 10.07. u Vintage Industrial. Slave 25 godina karijere na valu promocije prošlogodišnjeg, osmog po redu albuma “The Wretched; The Ruinous”. Ulaznice uskoro stižu u prodaju.

UNEARTH je osnovan u ljeto 1998. i brzo je postao jedan od ključnih bendova na sceni novog vala američkog heavy metala (NWOAHM), koja je uključivala Killswitch Engage, Lamb of God, Shadows Fall, Darkest Hour, Bleeding Through i God Forbid.

Posljednji album “The Wretched; The Ruinous” nosi prepoznatljiv zvučni pečat ovog benda, s naglaskom na stariju zvučnu eru benda iz perioda 2004. godine, godine kad je metalcore bio u svojevrsnom globalnom piku metal scene.

Za posljednji album obnovili su suradnju s producentom Willom Putneyem (Body Count, Thy Art Is Murder), s ciljem da naprave zvučno najkompletniju Unearth ploču u kojoj, uz novi moderni trash zvuk, mogu vratiti osjetilima i stari hardcore prizvuk.

Vrata 20:00
Koncert 21:15

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X