Otkazan nastup Zimizelena u Vintage Gardenu

Zimizelen


Večerašnji nastup Zimizelena u vrtu Vintage Industrial Bara je otkazan.

“Ipak nećemo pjevati. Zbog bolesti moramo otkazati koncert, teška srca. Veselili smo se jako i sad pokušavamo naći novi termin da se što prije sastanemo i pjevamo,” napisao je Zimizelen na društvenim mrežama.

Zimizelen je nakon nastupa u Močvari i nešto intimnije glazbene varijante u Grifu trebao stati pred zagrebačku publiku ponovno u drugačijem ruhu.

Iako je u studiju solo brijač, Zimizelen nije dugo čekao da skupi ekipu za svirke uživo. Sada nastupa u raznim varijantama, od akustičnih trio verzija do punokrvnog peteročlanog benda, kako bi promovirao album koji je nedavno dobio i format LP-a za sve retro glazboljupce.

Kako zvuči uživo publika će moći poslušati na Zlarin Street Music Festivalu te na festivalu Mudri Brk u Jelsi na otoku Hvaru.

Kritičari su još prije nekoliko mjeseci istaknuli kako bi “Zimizelen uz malo sreće mogao postati važnom “zimzelenom” konstantom domaće kantautorske scene”. Njegov album “San na uzici” zaradio je dvije nominacije za nagradu Rock&OFF, a Zimizelenov psihodelični noir folk možete poslušati na svim streaming servirima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X