Zoran Predin i gosti u Lisinskom

Zoran Predin i gosti

Zoran Predin i njegovi gosti Anja Rupel i Davor Gobac, nastupit će na koncertu za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice u organizaciji Rotary kluba Zagreb Gradec, glazbena poslastica za izbirljivu zagrebačku publiku nešto iskusnijeg koncertnog staža. Prema najavama organizatora, očekuje nas 2 sata hitova, a poznajući Predina i Gopca, neće biti dosadno ni tijekom intermezza.

Anja Rupel, bivša frontmenica kultnog benda Videosex, pojavljuje se nakon dugo godina pred zagrebačkom publikom i s nestrpljenjem iščekujemo njen duet s Gopcem i to izvedbu hita „Kako bih volio da si tu“. Zorana Predina, pak, pratit će dugogodišnji suradnici, vrsni sastav Damirov Django Group.

Koncert je organiziran povodom humanitarnoga djelovanja Rotary kluba Zagreb Gradec za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice. Prihodi od ovog koncerta namijenjeni su završetku obiteljske kuće koje je Rotary klub Zagreb Gradec započeo graditi na području pogođenim potresom.

Korisnici će biti mlade obitelji s djecom čiji su domovi uništeni u potresu i koji od tada žive u stambenim kontejnerima. To je još jedna u nizu pomoći koje su Klub i njegovi pojedinačni članovi uputili stradalima od potresa – od interventnoga smještaja za više od 120 osoba odmah nakon potresa, 9 mobilnih kućica, desetke podijeljenih agregata i grijalica, dodjele preko 30 kamp prikolica, privremenog smještaja za više od 200 osoba u apartmane, pa do financiranja izgradnje i sanacije više obiteljskih kuća za mlade obitelji.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Lisinskog i preko ulaznice.hr, a cijene ulaznica su 20€, 23€, 27€ i 33€. Koncert će se održati 27. 3. 2023. s početkom u 20 sati.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X