Exit Festival 2020. i službeno otkazan

Zdravstvena situacija u Srbiji se nije popravila i organizatori su morali otkazati jubilarno 20. izdanje novosadskog glazbenog festivala koje je bilo planirano u kolovozu ove godine.

Exit Festival (Foto: promo)

Festival je trebao biti održan on 13. do 16. kolovoza na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon što je njegov prijašnji datum pomaknut zbog epidemije koronavirusa.

“Kako se nakon našeg posljednjeg obraćanja zdravstvena situacija u našoj zemlji nažalost nije popravila, a imajući u vidu da nam je zdravlje i sigurnost svih sudionika festivala na prvom mjestu, obavještavamo vas da se obilježavanje 20 godina Exit festivala definitivno neće održavati 13. do 16. kolovoza ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi”, stoji u priopćenju na službenoj Facebook stranici festivala.

Na upite ljudi o povratu novaca za kupljene ulaznice, organizatori su odgovorili da će informacije o tome uskoro objaviti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X