Finska premijerka dobila poziv za Exit i Sea Dance Festival

Osnivač Exita i Sea Dance festivala Dušan Kovačević pozvao je putem svog Instagram profila premijerku Finske Sannu Marin da dođe na ovogodišnje izdanje festivala, te, ispred kompletne organizacije izrazio podršku u medijskoj hajci koja se digla proteklih tjedana.

Sanna Marin (Foto: Wikipedia)

U pozivu finskoj premijerki Kovačević je naveo kako bi volio da posjeti ne samo Sea Dance nego i EXIT festival sljedećeg srpnja, ističući da je njezina energija i pozitivan stav dobrodošli na svim Exitovim festivalima. I naravno, da je vikend na Sea Danceu svakako topliji nego vikend u Helsinkiju.

Proteklih dana javnost se podijelila u odobravanju i osudi objavljenog videa u kojem se vidi kako se finska premijerka zabavlja i pleše s grupom prijatelja. Kod javnih osoba, granice privatnog i javnog života su fluidne, ali je sigurno da i oni imaju pravo na slobodno vrijeme, zabavu i dobar provod, koji su na Sea Dance festivalu garantirani! Ovo će ujedno biti i odlična prilika da se Sanna Marin uvjeri u istinitost priča o balkanskom gostoprimstvu i pozitivnoj energiji kojoj se mnogi vraćaju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X