‘Finski igrach’ – provokativni novi singl sarajevske grupe Booox

BoooX ima novu pjesmu ‘Finskli igrach’. Kako iz benda kažu: ‘To je jedna priča o ravnodušnosti i svima nama kako u Sarajevu tako i na Balkanu. A izgleda i na cijeloj planeti.’

BoooX ‘Finski igrach’

“Proširilo se zlo, a mi ništa, samo PR. Valjda mislimo tako će za nas neko sve riješiti. Sve je postalo Hollywood”, zaključuju BooX.

Autor scenarija i režije, montaže je Berin Tuzlić a pjesmu su ‘spakovali’ Mirza Golo pjevač grupe BoooX i autor teksta, Haris Saračević kao audio producent i Berin Tuzlić koji je s njima radio glazbu i aranžman.

Stih u pjesmi koji je Mirza Golo napisao je definicija današnjice “Od kako sam posto fin borim se s tim”. “Još jednom pomakli smo granicu beznađa, a oni smislili su koronu za alibi kako bi nas u novom vremenu konačno stavili pod kontrolu sa svojim lokalnim pomagačima”, rekao je Mirza Golo frontmen BoooX benda iz Sarajeva.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X