Florence + The Machine objavili novu pjesmu humanitarnog karaktera ‘Light Of Love’

Iz okruženja izolacije u svom domu u južnom Londonu, britanska glazbenica Florence Welch je zajedno sa svojim Mašinama danas objavila novu pjesmu ‘Light Of Love’, koja je originalno bila snimljena još u periodu rada na aktualnom albumu ‘High As Hope’.

Florence Welch ( izvor: Vincent Haycock, Universal Music Group)

„Pjesma „Light Of Love“ nije dospjela na aktualni album, međutim pomislila sam kako bi bilo lijepo podijeliti je s fanovima diljem svijeta u ovom periodu neizvjesnosti. Želim vam na ovaj način iskazati ljubav, poštovanje, kao i divljenje svima koji u ovoj krizi aktivno rade na prvoj liniji obrane“, započinje Florence Welch svoju poruku i nastavlja: „Pjesma govori o trenutku kada imaš osjećaj da te čitav svijet napada i da to nećeš moći podnijeti, a istovremeno taj svijet je jedino mjesto na kojem možeš postojati. Mnogo puta sam se našla u situaciji da sam se skrivala od tog svijeta, a iako je proces prihvaćanja emocija i stvarnosti bio bolan, važno je biti svjestan sebe i svog okruženja te imati otvoreno srce, čak i kada je bolno. Važno je da podržavamo jedni druge, pa makar i s distancom“.

Objava nove pjesme nosi humanitarni karakter, stoga će svi prihodi biti donirani humanitarnoj udruzi Intensive Care Society, koja brine o mentalnom zdravlju zdravstvenih djelatnica i djelatnika, a pruža i podršku pacijentima zaraženim koronavirusom, njihovim obiteljima, kao i obiteljima preminulih.

Svoj aktualni album „High As Hope“, Florence + the Machine su objavili u lipnju 2018. godine, a radi se o njihovom četvrtom po redu studijskom izdanju, s kojim su dosegnuli i #2 Billboard 200 Albums liste.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X