Florence + The Machine objavili novu pjesmu humanitarnog karaktera ‘Light Of Love’

Iz okruženja izolacije u svom domu u južnom Londonu, britanska glazbenica Florence Welch je zajedno sa svojim Mašinama danas objavila novu pjesmu ‘Light Of Love’, koja je originalno bila snimljena još u periodu rada na aktualnom albumu ‘High As Hope’.

Florence Welch ( izvor: Vincent Haycock, Universal Music Group)

„Pjesma „Light Of Love“ nije dospjela na aktualni album, međutim pomislila sam kako bi bilo lijepo podijeliti je s fanovima diljem svijeta u ovom periodu neizvjesnosti. Želim vam na ovaj način iskazati ljubav, poštovanje, kao i divljenje svima koji u ovoj krizi aktivno rade na prvoj liniji obrane“, započinje Florence Welch svoju poruku i nastavlja: „Pjesma govori o trenutku kada imaš osjećaj da te čitav svijet napada i da to nećeš moći podnijeti, a istovremeno taj svijet je jedino mjesto na kojem možeš postojati. Mnogo puta sam se našla u situaciji da sam se skrivala od tog svijeta, a iako je proces prihvaćanja emocija i stvarnosti bio bolan, važno je biti svjestan sebe i svog okruženja te imati otvoreno srce, čak i kada je bolno. Važno je da podržavamo jedni druge, pa makar i s distancom“.

Objava nove pjesme nosi humanitarni karakter, stoga će svi prihodi biti donirani humanitarnoj udruzi Intensive Care Society, koja brine o mentalnom zdravlju zdravstvenih djelatnica i djelatnika, a pruža i podršku pacijentima zaraženim koronavirusom, njihovim obiteljima, kao i obiteljima preminulih.

Svoj aktualni album „High As Hope“, Florence + the Machine su objavili u lipnju 2018. godine, a radi se o njihovom četvrtom po redu studijskom izdanju, s kojim su dosegnuli i #2 Billboard 200 Albums liste.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X