Foo Fighters zezali pripadnike notorne Westboro baptističke crkve

‘Vi ne biste trebali mrziti. Znate li što biste trebali raditi? Vi biste trebali plesati!’, poručio je Dave Grohl prosvjednicima iz redova Westboro Baptist Churcha u Kansas Cityju.

Foo Fighters kao Dee Gees (Foto: Magdalena Wosinska)

Pripadnici američke vjerske organizacije poznate po nizu prosvjednih akcija protiv glazbenika i filmaša okupili su se u četvrtak u Kansas Cityju kako bi prosvjedovali protiv koncerta Foo Fightersa koji su im općenito na meti već godinama. Na transparentima ispred Azura Ampitheatera primjećni su i bizarni natpisi: “Bog je u bijesu poslao koronavirus” i “Bog mrzi Pride”.

Foo Fighter su se zamaskirali u svoj disco alter ego Dee Gees i na kamionu došli pred prosvjednike uz zvuke pjesme “You Should Be Dancing”.

Kad se kamion zaustavio Dave Grohl je između ostalog poručio: “Vi ne biste trebali mrziti. Znate li što biste trebali raditi? Vi biste trebali plesati!”, pozivajući ih potom da im se pridruže.

Odgovarajući na Twitteru, iz Westboro Baptist Churcha su kasnije napisali: “Dave Grohl iz Foo Fighters tvrdi da voli sve, a Westboro Baptist ne. Zdravo!? Nema ljubavi u poticanju grijeha. Netko bi mogao optužiti Davea da se pretvara (napisano je Pretender, eng. – čime se aludira na veliki hit Foo Fightersa, op. a.)”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X