Frenkie, Kontra i Indigo predstavljaju ‘Karmu’

Frenkie, Kontra i Indigo objavili su prvi singl i videospot sa zajedničkog albuma ‘Putanja’.

Frenkie, Kontra i Indigo 'Karma'
Frenkie, Kontra i Indigo ‘Karma’

„Karma“ označava početak promocije koja će publici lagano predstaviti njihov dugoočekivani i najavljivani projekt. Videospot za „Karmu“ je, kao i cijeli album, nastao u njemačkoj prijestolnici gdje su Frenkie, Kontra i Indigo snimali zajednički materijal. Režiju i montažu videospota potpisuje Mario Ilić a kadrovi su snimljeni na ulicama kultnog berlinksog kvarta Kreuzberg.

„Od našeg boravka u Berlinu je prošlo skoro tri mjeseca i konačno ćemo publici predstaviti šta smo tamo snimili. „Putanja“ je po našem mišljenju jako kvalitetan album, a singl Karma je samo uvod. Iako je prvi singl klasična hip hop tema, ostatak albuma je jako šaren. Ima dosta humora, društvenih tema pa čak i ljubavnih. Nas trojica smo jako bliski prijatelji i kroz višegodišnje suradnje smo stvorili određenu kemiju. Vjerujem da će to slušatelji osjetiti. Rad u savršenim uvjetima berlinskog Red Bull studija je bio kao mali san, i mogu reći da smo uživali. Ovo je prvi put da radimo zajednički album i prvi put da smo odlučili zaključati se u studio i sve snimiti za manje od deset dana. Mnoge teme i pjesme smo naravno započeli ranije, no cijeli album je snimljen, miksan i masteriran za tih par dana u Berlinu. I sami smo se iznenadili koliki smo profesionalci“ izjavili su kroz smijeh Frenkie, Kontra i njihov producent Indigo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bqpnXmbvnUw[/youtube]

Kompletnu produkciju na albumu potpisuje Indigo dok mu je u miksu i masteringu u pomoć priskočio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Treba napomenuti da su za naslovnicu albuma zaduženi fotograf Mario Ilić i poznati grafički dizajner Adopekid. Kao što se s prvim informacijama može zaključiti, Frenkie, Kontra i Indigo su oko svog albuma okupili odličnu ekipu, a prvi singl „Karma“ potvrđuje da se radi o zanimljivom projektu.

Frenkie, Kontra i Indigo „Putanju“ izdaju u suradnji s hrvatskom, odnosno svjetskom diskografskom kućom Universal Music . „Putanja“ će za digitalne prednarudžbe biti dostupna od 15.srpnja 2016., a sam datum izlaska albuma je 9. rujna 2016. Singl “Karma” će na svim digitalnim servisima (Deezer, Google Play, iTunes, Spotify…) također biti dostupan od 15. srpnja.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X