Frenkie objavio ‘Danima’, četvrti video singl s novog albuma

Prvog lipnja Frenkie je objavio svoj sedmi solo album ‘Dunya’ i iznenadio slušatelje novim reggae zvukom. U međuvremenu je predstavio tri video spota i najavio brojne koncerte s Kontrom i Indigom te je sada objavio četvrti video spot za pjesmu ‘Danima’ koja je jedna od najslušanijih s aktualnog albuma. Kao prijašnji video spot, i ovaj su realizirali studenti master studija za Grafički dizajn multimediju na Internacionalnom Burch Univerzitetu u Sarajevu.

Frenkie (Foto: Ahmed Avdagić)

“Uvijek mi je drago raditi sa mladim ljudima pa tako i ova saradnja sa studentima je velika inspiracija. Zajedno smo snimili tri video spota koji čine jednu cijeljinu. Vjerujem da će gledaoci osjetiti dobru energiju koju smo imali na snimanju i da će video spot dodatno naglasiti i nadopuniti poruku pjesme”, poručio je Frenkie.

Na spotu je sudjelovala velika ekipa: Jasmina Pinjić, Ismar Begtašević, Esad Zečević, Azra Selimović, Ali Mašić, Mirela Alagić, Medina Pervan i Merima Pirija, dok su mentori bili prof. Dženan Medanović, prof. Ljubomir Todorović, a dron operateri Nedžad Spahalić i Aid Vehabović. U spotu se pojavljuje ekipa cirkusa Coloseum, koji su ustupili svoju pozornicu i akrobate. Tekst za pjesmu potpisuje Frenkie dok je za muziku bio zadužen Tihomir Radić Toshi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X