Frenkie objavio i treći video singl s novog reggae albuma ‘Dunya’

Nakon što je početkom lipnja predstavio svoj sedmi album ‘Dunya’, Frenkie je objavio novi video spot s aktualnog albuma. Nakon ‘Inshallah’ i ‘Evo me’, sada je i pjesma ‘Džaba’ dobila svoju ekranizaciju.

Frenkie (Foto: Jasmina Pinjić)

„Ovaj muzički spot su radili studenti master studija za grafički dizajn i multimediju na Internacionalnom Burch Univerzitetu u Sarajevu u okviru predmeta produkcija muzičkog spota i predmeta kreativna direkcija. Jako mi je drago što sam imao priliku da radim sa ovom mladom ekipom i plan nam je da zajedno realizujemo tri video spota. “Džaba” je prvi, nakon njega ide “Danima” koji se nalazi u montaži, i zadnji će biti za naslovnu pjesmu ‘Dunya'”, poručio je Frenkie.

Na spotu je sudjelovala velika ekipa sastavljena od Azre Selimović, Jasmine Pinjić, Ismara Begtaševića, Esada Zečevića, Alija Mašića, Mirele Alagić, Medine Pervan i Merime Pirije, dok su mentori bili prof. Dženan Medanović, prof. Ljubomir Todorović, a dron operateri bili su Nedžad Spahalić i Aid Vehabović. Tekst za pjesmu potpisuje Frenkie dok je za muziku bio zadužen Tihomir Radić Toshi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X