Frontmen Kawasaki 3P-a sinoć posjetio dva zagrebačka spektakla; ‘Ljeto na Savi’ i ‘Dani ponosa i slave’

Iako nije bio vikend, već utorak, u Zagrebu su se događale dvije važne manifestacije koje nije želio propustiti Tomislav Vukelić, frontmen grupe Kawasaki 3P. Dojmove kako se proveo, podijelio je na svojoj Facebook stranici, a potom i s novinarom ovog portala.

Već nadaleko poznatu panoramsku vizuru Ljeta na Savi ovjekovječio je svojim objektivom i frontmen grupe Kawasaki 3P (Izvor: Facebook)

“Bio sam željan gužve, dobrog provoda i plesanja do jutra pa sam odlučio posjetiti “Ljeto na Savi” i “Bandićeve fontane” jer sam čuo da su tamo fenomenalni provodi”, objasnio je Tomislav ‘Tomfa’ Vukelić svoje motive sinoćnog izlaska za portal Ravno do dna.

Na prvoj destinaciji, tik uz savski nasip kraj Mosta slobode, Vukelić se odlično proveo i snimio mali film naziva: “Ludilooo!!! DJ + “Hiltica”, izuzetan konceptualni spoj techno glazbe koju je puštao DJ na velikoj pozornici u kombinaciji sa zvukom bušilice za beton. Video tog iskustva frontmen Kawasaki 3P-a objavio je na svojoj Facebook stranici i naravno možete ga pogledati ispod:

Luuuudilo !!!! DJ + "Hiltica"#milanbandić#zagreb#zagrebmetropola

Gepostet von Tomislav Vukelić am Dienstag, 16. Juli 2019

No za Tomfu je noć tek bila počela s “Ljetom na Savi” i čekala ga je još jedna luda zabava kod popularno zvanih ‘Bandićevih fontana” na livadi ispred Nacionalne sveučilišne biblioteke, gdje je bila organizirana prva obljetnica velikog uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije na SP-u u Rusiji.

Tamo je Vukelić snimio svoj drugi video nazvan “Luuudilooo 2”.

Dani ponosa i slave (Foto: Tomislav Vukelić/Facebook)

“Oduševljen sam ponudom koju nam je priuštio naš dobri gradonačelnik i mislim da ovakvi sadržaji idu u dobrom smjeru. Nakon odličnog plesnog provoda na Savi krenuo sam biti malo “ponosan i slavan” i nisam se razočarao. Fenomenalno! Nadam se da ću i sljedeće godine imati priliku prisustvovati ovakvom događaju u Zagrebu. Sve ostale kuturne manifestacije po gradu daleko zaostaju za ova dva projekta”, zaključio je Tomfa na kraju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X