Garage in July objavio je svoje prvo live izdanje naziva ‘Štala!’

Sve neizrecivo, sve dubine i visine ljudskog duha, stanu u par akorda.

Garage in July “Štala!”

Nakon duže sviračke pauze i pojačani novim bubnjarem Krešimirom Oreškim, Garage in July se vraća. Trajna fascinacija garažnim rock ‘n’ rollom i bluesom, na ovom izdanju pokazuje svoje pravo lice. To je manija i začaranost. Urlici, znoj, grebanje i režanje gitara i ritam sekcija koja kuca iznutra i pumpa krv, vijugajući pritom kroz močvare i šume Baranje i Mississippija.

Sve neizrecivo, sve dubine i visine ljudskog duha, stanu u tih par akorda. Patti Smith je znala reći da su to tri akorda i snaga cijelog svijeta. Možda nije snaga cijelog svijeta, ali to je snaga benda, snaga prijateljstva.

‘Štala!’ je snimljena na nastupu benda na Blues-Rock Festivalu u Osijeku u klubu Epic 21. listopada. Tonski majstor i snimatelj je Josip Slamek, dok miks i produkciju potpisuje bend sam. Na albumu se nalazi 10 pjesama. Fotografija na naslovnici djelo je glazbenog kritičara Vladimira Horvata Horvija. Na fotografiji su dragi prijatelji benda kojima je ovo izdanje i posvećeno.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X