‘Garfield’ nakon premijere na prvom mjestu box officea

Nakon vikenda otvaranja, legendarni mačak Garfield zasjeo na prvo mjesto box officea kao uvjerljivo najgledaniji i najtraženiji film u kinima diljem Hrvatske.

‘Garfield’ (Foto: CTMG / Promo)

U sinkroniziranoj verziji filma glasove daju Filip Riđički, Ljubomir Kerekeš, Jadranka Đokić, Slavko Sobin, Ana Begić Tahiri, Davor Gobac, Marko Petrić, Iskra Jirsak, Goran Vinčić i Baby Lasagna, a brojke same po sebi govore da su ljudi uživali u domaćoj sinkronizaciji te da bi “Garfield” mogao ostati na kino meniju još dugo.

Sinopsis: “Nakon što se njegov divni, lagodni i siti život s Jonom potpuno promijeni dolaskom Garfieldovog odbjelog oca i ulične mačke Vica, Garfield će s Odiejem morati na divlju avanturu koja će ga naučiti nešto novo o obitelji…”

Garfield igra u skoro svim kinima diljem Hrvatske u originalnoj i sinkroniziranoj verziji, a u 3D formatu ga možete pogledati u svim većim kino multipleksima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X