Gatuzo objavio album ‘Megalomania’

Najpoznatiji domaći rock dvojac objavio je svoj četvrti studijski album.

Gatuzo 'Megalomania'
Gatuzo ‘Megalomania’

Grupa Gatuzo objavila je novi studijski album “Megalomania”. Ovaj četvrti, studijski album najavljen je duetom “Povrijedili smo jedno drugo” koji su snimili s Goranom Baretom. Iako je ovaj duet zanimljiv zbog samih sudionika, zanimljivim ga čini i naslov pjesme i to zbog činjenice da su Damir Trkulja Šiljo i Goran Bare nakon nekoliko godina razilaženja ponovo obnovili suradnju. S obzirom na to da su zajedno sudjelovali u stvaranju jednog od najboljih rock albuma Teške boje, ova suradnja razveselila je i struku i publiku.

Pozitivna energija bila je vidljiva i na samom snimanju pjesme, a Bare je imao sam riječi hvale za svog nekadašnjeg člana benda: ‘Jako cijenim Šilju kao čovjeka i glazbenika te sam rado pristao na suradnju. On sa svakim svojim albumom diže letvicu prema gore. Po onome što sam čuo, pjesme će biti radiofonične“

Novi album sadrži čak 14 novih pjesama, a osim najavnog dueta zanimljiva je suradnja i sa Sašom Antićem iz TBF-a u pjesmi “Šutnja”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X