Gazorpazorp video spotom ‘El Matador’ najavljuju album za Moonlee Records

Monlee Records predstavlja najmlađeg člana svoje familije – nadobudne gitarske vragolane Gazorpazorp iz Beograda.

Gazorpazorp (Foto: promo)

Videospotom za singl “El Matador” najavljuje se izlazak novog albuma za slovenskog izdavača Moonlee Records u rujnu 2020. godine.

Sinematski video u režiji Ilije Nikitovića, koji prikazuje vatreni boksački duel, u sjećanje donosi slike ringova, krošea i krvavih lica iz kultnih boksačkih filmskih klasika, kao što su “Raging Bull”, “Rock” i “Million Dollar Bab”. Udarno, nemilosrdno i neukroćeno uz puno preokreta – slično kao sama glazba grupe Gazorpazorp.

Tko su Gazorpazorp? Predstavnici novog vala nabrijanih srpskih bendova, koji polako preuzimaju štafetu iz ruka starije generacije gitarskih bendova regije. U travnju 2018. su izdali debitantski EP jednostavnog naziva “EP #1” s energičnim pjesmama, prepunim distorzije i hrapavih vokala. Mladi kvartet u svom neuhvatljivom glazbenom izričaju spaja udarnu snagu noise rocka, igrivost post-punka i eksperimentalnost psihedeličkog rocka, kombinirajući tako anglo-američku kao i regionalnu glazbenu tradiciju. Sa svojom savremenom rock estetikom Gazorpazorp se postavljaju rame uz rame sa aktualnim bendovima poput Squid, Black Midi, Oh Sees, Show Me The Body i Tropical Fuck Storm.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X